Noutățile din catalogul nostru de produse

Ne-am propus ca periodic să împrospătăm stocurile noastre cu produse noi, pentru deliciile voastre culinare.

Luna aceasta dorim să vă răsfățăm, cu Zacuscă de legume, Tocană de legume, Spanac frunze în saramură, Macrou file în sos tomat 170gr, precum și Măsline light fără sâmburi la cutie 360 grame. 

  • Produse noi
  1. Nou Zacuscă de legume cu vinete 314ml este un produs românesc marca Roddson, pentru care am utilizat legume de cea mai bună calitate pentru a garanta gust și savoare fără egal. Produs sterilizat.
  2. Nou Spanac frunze în saramură 720ml Roddson este un produs românesc de cea mai bună calitate, care vă ajută să gătiți o mâncare de spanac delicioasă și sănătoasă în doar câteva minute. Produs sterilizat.
  3. Nou Tocană de legume 314ml este un produs românesc marca Roddson, pentru care am utilizat legume de cea mai bună calitate pentru a garanta gust și savoare fără egal. Produs sterilizat.
  4. Nou Măslinele light fără sâmburi, marca Roddson, în cutii de 400 grame sunt originare din Grecia și înglobează toată priceperea, rafinamentul și tradiția milenară a grecilor în cultivarea măslinului.
  5. Nou Măslinele negre, calibru 141-160, marca Roddson, în cutii de 400 grame sunt originare din Grecia și înglobează toată priceperea, rafinamentul și tradiția milenară a grecilor în cultivarea măslinului.
  6. Nou Macrou file în sos tomat Roddson în cutie de 170 grame, este un produs din gama premium, delicios și sănătos, produs în Bulgaria. Produs sterilizat.